Bryggor

Toftabryggan tål mycket tuffa förhållanden, lägen utsatta för svall och vågor samt strömt vatten, där andra alternativ skulle bli avsevärt dyrare.

Konstruerad för att vara stabil och mycket lätt att lägga i och ta upp varje år, utan verktyg, där trycket och rörelser från isarna kräver att man måste gör detta.

Våra bryggor passar på 90% av alla platser på den nordiska marknaden, och ofta till ett mycket lägre pris än flyt och betongbryggor, De är dessutom lätta att hantera för hand.

Toftabryggan säljs som byggsats och är där för billigt att frakta. Bryggsektionerna är enkla att montera, vi kan även leverera färdiga bryggor.

Toftabryggan är den bästa Amerikanska bryggkonstruktionen kombinerat med svenskt virke, tanken är (lite som IKEA) benställning och balkar är billigt att frakta från oss, trä köps in från din lokala brädgård.

Principen för bryggorna är att första bryggdelen läggs på land och avslutas med en benställning med individuellt justerbara ben, nästa bryggdel hakas på föregående benställning och avslutas med benställning och så vidare till önskad längd. Det finns möjlighet att bygga med 45 graders delar samt 90 graders som L, T och Y.

Ni själva köper in trävirket tryckimpregnerat eller exklusivare material och monterar ihop bryggan med våra aluminiumbalkar och skruvar.

Varje sektion av Toftabryggan med benställning flyter när den är ihopsatt, så den är lätt att flytta till den plats den skall ligga på.

Systemet fungerar även för stora vattendjup, bryggans maxhöjd över botten är 4,2 meter.

När du går på Toftabryggan så förstår du skillnaden.

Comments are closed.